Adres "open inschrijving" Venlo, Node Duplop

 

Gebouw BOEI-Limburg, congresruimte

Albert Cuypstraat 1e

5914 XE Venlo

(Gele gebouw achter het gebouw van Rivierdael Notarissen)

 

 

Er is voldoende parkeergelegenheid voor en naast het gebouw van BOEI-Limburg.

Margot Claessens, Node Venlo

06-18341721

Info@nodevenlo.nl

Danielle Steeghs, Node (administratie)

06-50409754

info@nodevenlo.nl

Wij vinden het leuk als je ons laat weten wat je van Dup(l)op vond....

Reactie plaatsen

Reacties

Linsey Dijker
2 jaar geleden

Wat een kennis hebben Monique en Margot welke ze graag met je delen. Er is gelijk vertrouwen wat zorgt voor een hele fijne leeromgeving. Het werken met de poppetjes zorgt voor zowel ouders als kinderen heel snel voor inzicht. Wat heb ik genoten van deze training. De combinatie van humor, ervaring, praktijkvoorbeelden en oefenmomenten zorgen dat je snel de ruimte voelt om kilometers te gaan maken. Ook chapeau voor Danielle die alles tot in de puntjes regelt!

Miranda Ridderbeekx
2 jaar geleden

Een ontzettend leerzame en inspirerende cursus! Het verhaal visuiseren mbv de poqppetjes en alle andere attributen geeft zoveel meer diepgang en inzicht. Het enthousiasme en de bevlogenheid van Margot en Monique en de bulk aan kennis die zij op een zeer prettige manier overdragen maakte elke lesdag tot een feestje. Een aanrader!!

Cindy Visser
2 jaar geleden

Supertoffe, leerzame cursus! Mooie manier om snel tot de kern te komen. Ik kan mijn creativiteit hier helemaal in kwijt met mijn zelfbedachte attributen ๐Ÿ˜‚ en zet het nu regelmatig in. Aanrader!

Epco Suermondt
2 jaar geleden

Vorige maand met een aantal collega's deze fantastische incompany training Dup(l)op gevolgd. Na de eerste bijeenkomst waren we allemaal al razend enthousiast! Gesprekken krijgen door de poppetjes veel meer diepgang! Margot en Monique zijn hele inpirerende trainers en ze gebruiken veel praktische voorbeelden en humor! De lessen zijn direct toepasbaar in de praktijk. Je krijgt goede feedback op de opdrachten waardoor je deze adviezen ook weer in je eigen werk kunt toepassen. Kortom echt een aanrader! Het enige nadeel is dat je er erg hebberig van wordt! Geen Duplopoppetje in je omgeving is meer veilig( zelfs die van je eigen kinderen niet meer๐Ÿ˜€)
Monique en Margot veel succes met jullie trainingen!
Epco

Henny Nijveld
2 jaar geleden

Wat een geweldige cursus. Ik heb genoten van elke avond en super veel geleerd. Ik zou het iedereen aanbevelen die werkt met jongeren en hun systeem. Het werken met de duplo maakt direct zo veel meer duidelijk.
Henny.

Gerrie Reijersen van Buuren
3 jaar geleden

Dag dames, Hartelijk dank voor de attributen. Erg leuke verrassing. De studenten zullen blij zijn met de korting. Jullie komen ook op onze website.