Ik ben NVRG systeemtherapeut en heb een leuke, uitdagende baan in de GGZ bij BOEI-Limburg. Vanaf januari 2023 ben ik NVRG supervisor. Daarnaast ben ik eigenaar van NODE Venlo, een opleidingsinstituut om cursisten te leren visualiseren m.b.v poppetjes en attributen en daarnaast systemische interventies aan te leren. Ook ben ik mede eigenaar van NODE-shop, een webwinkel om cursisten en anderen te voorzien van poppetjes en attributen passend bij het visualiseren.

 

Als supervisor en systeemtherapeut omarm ik de narratieve stroming (werken met verhalen en metaforen) en het structureel gedachtegoed (werken met triades, driehoekspatronen).  Uiteraard ben ik goed op de hoogte van de andere perspectieven. Ik hou er van om samen met de supervisant te zoeken naar verschillende hypothesen, naar mogelijkheden, naar ruimte om oude patronen te doorbreken. 

Natuurlijk kunnen we gebruik maken van verschillende manieren om onze woorden te ondersteunen met beelden (poppetjes, genogrammen, tekeningen enz.). 

Ik ben gedreven, best directief, ben enthousiaist over ons prachtige werk en vind woordkeuze heel belangrijk.

Supervisie voor systeemtherapeuten en systeemtherapeutisch werkers kan individueel of in een groepje, zie Tarieven Supervisie

Laten we kennis maken en vervolgens kijken of we een supervisireeks gaan starten. Dit kan in Venlo, op locatie of digitaal. 

 

 

Margot Claessens

NVRG Systeemtherapeut en supervisor

info@nodevenlo.nl

06-18341721